Wij zijn altijd geïnteresseerd in natuurlijke producten die de huid en haar goed verzorgen. Onlangs kregen we een leuk bericht van Supernaturals met de vraag of we een aantal producten wilden testen, waaronder het Supernaturals gezichtsmasker met rode klei, rozenextract en arganolie. Dat wilden we zeker! Arganolie is namelijk hét beautyproduct van dit moment.

arganolie gezichtsmasker

Een masker is een vast onderdeel van mijn beauty ritueel. Elk weekend verwen ik mezelf met een masker. Maar meestal kies ik voor een zakje van Dr Van der Hoog of van de Hema. Goedkoop en lekker makkelijk, maar de kwaliteit of het resultaat vind ik niet altijd optimaal. Het biologische kleimasker met arganolie en rozenextract sprak me direct aan! Geen rare toevoegingen, maar een puur natuurlijk product en het belooft een wondermiddel te zijn. Ik ben benieuwd!

Ingrediënten: Aqua, Illite (Red Clay), Glycerin, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol, Citrus bigaradia, Argania Spinosa kernel oil, Polysorbate 20, Rose extract

Dit zegt Supernaturals zelf over het kleimasker:

Het arganolie gezichtsmasker met rode klei en rozenextract verzorgt en reinigt de huid. Rode klei is een bron van mineralen, oxiden en wateroxide. Deze klei heeft een verstevigende werking en zorgt voor een zijdezacht gevoel. Onzuiverheden worden door de klei geabsorbeerd en afgevoerd. Aanwezige toxines worden zo ook geneutraliseerd. Het masker zuivert de huid en helpt de huidcellen te vernieuwen; een heerlijke peeling voor de huid. Het kleimasker is geschikt voor de gevoelige huid.

arganolie gezichtsmasker

arganolie gezichtsmasker

De klei droogt erg snel en wordt ook hard. Ik moest erg lachen om mijn spiegelbeeld! Het masker begint na een minuut of 5 wel te trekken, dus ik heb het na ongeveer 7 minuten afgespoeld met lauw water. Bewonderenswaardig waste ik het in een keer van mijn gezicht af (dat is wel eens anders geweest). En het resultaat? Een heerlijk fris gevoel! Mijn gezicht voelde fluweelzacht, mijn poriën leken kleiner en mijn gezicht straalde helemaal. Echt een boost voor mijn huid, ik ben zeer tevreden!

arganolie gezichtsmasker

arganolie gezichtsmasker

arganolie gezichtsmasker

Conclusie

Ik ben echt heel erg tevreden over dit kleimasker met arganolie van Supernaturals, Het is een heel prettig product om te gebruiken. De combinatie van de rode klei en arganolie maakt mijn huid zacht en stralend! Daarbij ruikt het masker heerlijk en vind ik de structuur erg fijn. Het gezichtsmasker is trouwens zuinig in gebruik, dus je kan er lekker lang mee doen. Ik ben fan!

Het arganolie gezichtsmasker met rozenextract en rode klei van Supernaturals is te koop bij Arganolie.nl voor €17,95.

 

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk