Op Lovin the good life, bloggen we graag over dingen die ons blij maken. En laten we nou helemaal wég zijn van Instagram. Hieronder verzamelde ik de 10 grappigste en leukste Instagramaccounts waar jij een lach van op je gezicht krijgt. Krijg jij ook al zin om je feed wat op te vrolijken? Nog geen Insta? De hoogste tijd om te gaan starten met deze leuke app!

1. brosbeingbasic

Hilarisch. Droge humor van mannen die vrouwen nadoen op Instagram.
Ineens denk je twee keer na voor je weer de hashtag #nofilter of #wokeuplikethis wilt gebruiken!

bros

2. 9gag

9gag is een humoristische site die je vast wel kent. Ze hebben ook een app voor op je telefoon. Maar wist je ook dat ze een Instagramaccount hebben waar de leukste plaatjes voorbij komen? Wat ik zo leuk vind aan dit account is dat ze snel inspelen op wat er gebeurt in de wereld en daar goeie grappen over maken.

9gag

3. dilfs_of-disneyland

Drie dingen waar ik van houd: mooie mannen, baby’s en disneyland. Deze drie samen is een gouden combinatie. Iemand is op het briljante idee gekomen om knappe papa’s te fotograferen in Disneyland (of foto’s te verzamelen van deze heerlijke hunks en hun kroost) en met ons te delen. Ik zeg smullen en smelten tegelijk!

dilfs

4. cats_of_instagram

Omdat we altijd vrolijk worden van katten. Altijd!

cats

5. Tindernightmares

Je hebt vast wel eens “getinderd” (is dat een werkwoord?) of meegekeken met iemand die dit aan het doen was. Je bent dan ook zonder twijfel een hoop foute gasten met bijzondere of gewoon brutale openingszinnen tegen gekomen. Dit account heeft de grappigste en gekste tindergesprekken voor jullie verzameld. Lachen geblazen én heel herkenbaar!

tindernightmares

6. misarable_men

Je herkent het wel: tijdens het shoppen met je vriendinnen, spot je bij de pashokjes, voor de etalage of ergens weggekropen in een hoekje een verveelde man zittend en wachtend op hun wederhelft, die hard aan het shoppen is voor nieuwe aanwinsten voor de toch al overvolle kledingkast “Maar schat, je hebt toch al een zwart truitje?”. Dit account heeft foto’s verzameld van wanhopige mannen in winkels. Klinkt saai? Neem een kijkje….miserablemen

7. Satiregram 

De naam zegt t al: satire. Dit account pakt Instagramclichés en schrijft ze letterlijk uit/op. Heerlijke droge humor die je af en toe even terug brengt naar de realiteit tussen alle perfecte foto’s op Instagram.

satire

8. Textsfromyourex

Vergelijkbaar met tindernightmares, maar dit laat me regelmatig hardop lachen. Texts from your ex is hard, keihard, maar o zo funny! Net je relatie uit? Ook een horrorex of gewoon even stiekem meegniffelen om deze harde grappen? Volgen! Oh ja, let ook even onder welke naam hoe sommige mensen hun ex in hun telefoon zetten… hihihilarisch!
textsfromyourex

 

9. hotdudeswithdogs

We houden van honden, we houden van mooie mannen (mét sixpacks!). Need i say more? Geen hondenmens? Er is ook een hotdudeswithcats Instagramaccount!

dudesdogs

Funnyfailvideos

Dit Instagramaccount is een soort funniest home video’s verzameling. Allemaal grappige video’s die op dat moment viral gaan…af en toe hardop lachen!

funnyfail

Volg je ons ook al op Instagram? Wij vullen je feed met prachtige plaatjes!
https://www.instagram.com/lovin_the_good_life_

En ik zou het ook leuk vinden als je mij volgt! Ik post regelmatig foto’s die ik zelf heb gemaakt en waar ik trots op ben!
Mijn Insta vind je hier: Instagram.com/sophiemkw89

Wil je Sarah ook volgen? Check dan Instagram.com/sarah_fashi0nista

Liefs,

Sophie