Van mijn lieve vriend kreeg ik voor mijn verjaardag het heerlijke luchtje DKNY Be Delicious Electric “Loving Glow”! Dit is een van de drie geuren van de nieuwe limited editie van DKNY. Donna Karan begon in 2004 met haar populaire parfumlijn “Be delicious”. De geuren in de vorm van een appeltje, zijn een knipoog naar “the big apple”, de bijnaam van haar home town New York. Het geurtje bestaat dus al 12 jaar maar is nog steeds razend populair. Vandaag de review van Be Delicious Electric “Loving Glow”!

Sinds 2004 is de geur “Be Delicious” nog altijd populair, maar ook kende deze geur de afgelopen jaren al een aantal bijzondere limited editions. Zo waren er onder andere de “Be Delicious Sparkle”, “Be Delicious Delights”, “Be Delicious City Blossom” en “Be Delicious Candy Apples”. Sinds januari dit jaar kwam DKNY met een nieuwe limited edition, namelijk de “Be Delicious Electric”.

Be Delicious Electric

Limited edition: DKNY Be Delicious Electric

Deze Be Delicious Electric limited editons zijn geinspireerd door de city that never sleeps: neon lampen en felle levendige kleuren. Zoals je kunt zien zitten alle varianten in een neonkleurig jasje! Deed me een beetje denken aan markers (om tekst te highlighten)!

De Be Delicious Electric lijn heeft drie varianten. De groene Be Delicious Electric heet “Bright Crush” en de oranje heet “Citrus Pulse”. Na wat googelen kwam ik ook nog een vierde Be Delicious Electric tegen, een paarse genaamd “Vived Orchid”! Helaas heb ik deze variant nergens in de winkels zien liggen. Zelf heb ik de roze Be Delicious Electric “Loving Glow” gehad van mijn lief.

Be Delicious Electric

Ik had dit geurtje al een keertje opgespoten bij de parfumerie. Ik heb vaker luchtjes van DKNY gehad en hou van de geur! Natuurlijk trok de zuurstolroze verpakking ook mijn aandacht. Ik vind het echt een heerlijk geurtje en blijf er de hele dag aan ruiken!

Be Delicious Electric
Het geurtje zit in de welbekende appeltjes verpakking, maar dan in een neon jasje. Hij is echt roze-er dan roze! De kleur doet nog net geen pijn aan je ogen ;) Ik kreeg het niet goed op de foto, maar in het echt is de kleur nóg een tikje feller! Ik vind het erg leuk staan op m’n nachtkastje. Maar ach, ik ben dan ook echt gek op roze! De parfum heeft zelf ook een roze kleurtje en het flesje zelf is doorzichtig. In deze verpakking zit 50 ml.
Be Delicious Electric
Deze geur is heerlijk zacht en zoetig. Om goed te kunnen omschrijven waar het naar ruikt heb ik een beetje research gedaan naar het geurtje. Misschien leuk om ook te doen als je een geurtje heel lekker vind, maar niet per se kunt thuis brengen waar het naar ruikt.

“Be Delicious Electric Loving Glow overtuigt met een fruitige geurcompositie van zwarte bessen, groene druiven en zoete ananas. In het hart ontmoeten jasmijn en viooltje de frisse geur van abrikoos. Een vleugje vanille, amber hout en musk geven de geur een levendige touch. Loving Glow is een floraal fruitig parfum voor vrouwen.”

Be Delicious Electric
Hmmm die zwarte bessen, druiven en ananas had ik er niet zo uit gehaald, maar dat ‘t lekker fruitig ruikt is zeker. Ik houd altijd erg van zoete geurtjes maar dit geurtje is niet overheersend zoet. Het is een zachte warme geur, die lekker blijft hangen. Al een aantal mensen hebben me gecomplimenteerd dat ik zo lekker ruik nu ik dit geurtje draag!

Be Delicious Electric
De oranje heb ik ook geroken, en wanneer je dol bent op de geur van citrusvruchten is dit ook echt een aanrader. De groene heb ik niet geroken maar zal vast ook heerlijk zijn!

Bij de grote parfumerieën heb ik deze geurtjes zien liggen voor rond de 50 euro en laatst bij ICI Paris voor 40 euro! Na wat googelen kwam ik online op de website van parfumcenter, daar kosten deze geurtjes 37,95, een tip dus! Ben jij ook fan van de geurtjes van DKNY? En zou jij dit geurtje willen proberen?

Liefs,

Sophie