De winter is bijna voorbij, de dagen worden langer, nog even en het festival seizoen barst los! Heb jij al kaarten gescoord voor Pinkpop, Lowlands of Flying Dutch? Helemaal goed! Nu nog dé perfecte festivaloutfit. Goed nieuws: H&M komt met de H&M Loves Coachella-collectie, geïnspireerd op het hipste festival van de States.

Sinds de jaren ’60 staat Palms Springs in april volledig in het teken van het Coachella festival. Het festival staat bekend om haar steengoede line-up en fashionable festivalbezoekers, waaronder Hollywood sterren en fotomodellen! Kijk dus niet raar op als je Paris Hilton, Sienna Miller, Kendall Jenner, Lindsey Lohan of Jared Leto tegen het lijf loopt.

Celebrities-2014-Coachella-Music-Festival

Coachella is hip en happening. Als Amerika’s eerste grote festival van het jaar, kijken fashionista’s uit naar de outfits van de high class bezoekers. Coachella is dan ook dé plek waar de nieuwste festivallooks worden gespot.

Modemerk H&M sponsort dit hippe festival al zes jaar, daarmee kon een passende collectie niet uitblijven natuurlijk! De H&M Loves Coachella collectie is geïnspireerd door het typische Coachella-bohémienne-gevoel: veel kant, franjes, cropped tops en broeken met wijde pijpen.

Vanaf nu is de collectie in Nederland zowel online als in de winkels verkrijgbaar. Gelijk bestellen? Check de site!
Om hebberig van te worden en dat alles tegen een zacht prijsje! Oh en, er is ook een herencollectie, kun je in style met je boyfriend naar het festival!

Mocht je op 10 tot 12 april of 17 tot 19 april. in de buurt zijn van het festival in de States: op het festival zelf heeft H&M een speciale pop-up store met exclusive items.

Een greep uit de collectie: wat is jouw favoriet? De mijne is de gebloemde ponchotop!

Coachella collectie