Nu het zonnetje zich eindelijk weer met regelmaat laat zien, is het ook weer tijd voor jurkjes, shorts, bikini’s en andere nietsverhullende kledingstukken. Zelf ben ik door allerlei omstandigheden niet heel fit op het moment (vooral een hoop slechte excuses , welke ik jullie maar zal besparen). Dat ik vóór mijn vakantie (over 6 weken) nog een sixpack kan kweken is natuurlijk zeer onrealistisch, maar ik kan wél proberen om wat lekkerder en strakker in mijn vel te zitten. Hoe ik dat ga doen? Met de Glamour Health Challenge! Doe jij ook mee?

Glamour Health Challenge

Glamour Health Challenge

Ik ben abonnee van het tijdschrift Glamour en zij organiseren dit jaar de tweede editie van de Glamour Health Challenge. Tijdens deze challenge daagt Glamour je uit om 30 dagen aan jezelf te werken en gezond in het leven te staan. Ze trappen af op 11 juni aanstaande met een super leuk sport evenement in Amsterdam. Vorig jaar lieten ze Kayla Itsines overvliegen uit Australië en ook dit jaar pakt Glamour het weer groots aan!

Glamour Health Challenge

Kayla Itsines vorig jaar^

Je kunt tijdens de Glamour Health Challenge een ballet-workshop volgen van de wereldberoemde Mary Helen Bowers, die ook topmodellen Romee Strijd, Doutzen Kroes en Miranda Kerr traint. Je kunt verder onder andere ook meedoen met bootcampsessies, een training volgen door Fajah Laurens, sportkleding shoppen met korting en nog veel meer.  In de nieuwste Glamour zelf staan ook tips en trics om je gezond te voelen. Elke dag weer een andere tip, work-out of maaltijd idee. Zo helpt Glamour je op weg om je fit te voelen.Toegang tot de Glamour Health Challenge is gratis. Meld je online aan en neem het Glamour juli nummer mee als je entreebewijs. Meer info over het evenement vind je hier.

Lovin’ the good life daagt je uit!

Ben jij ook zo iemand die een stok achter de deur nodig heeft om dit soort challenges vol te houden? Ik ook! En omdat ik weet dat ik niet de enige ben daag ik je uit om samen met LTGL fit te worden. Speciaal voor deze challenge heb ik op Facebook-event aangemaakt. Dus je kunt ook mee doen via Lovin’ the good life, die ik voor de gelegenheid heb omgedoopt tot Lovin’ the fit life!

Glamour Health Challenge

In de speciale besloten groep die ik heb aangemaakt voor deze challenge kun je je ervaringen delen, vragen stellen aan anderen, je ei kwijt (toch die pizza gegeten, boehoe), tips geven of volgen en je voortgang plaatsen! Natuurlijk zorg ik dat er elke dag een fijne tip, work-out, gezond recept of motiverende quote online staat om je weer een dagje vooruit te helpen! Zin om ook fit de zomer in te gaan?

Doe mee met onze challenge en meld je hier aan op Facebook!

O ja, mocht je nog vriendinnen hebben die het ook leuk vinden om mee te doen, daag ze uit en nodig ze uit op Facebook. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Ik zie je daar! :)

Liefs,

Sophie