Weg met de zomerjurkjes en teenslippers. Het is tijd voor warme kleding. Sophie schreef al eerder in een post over de modetrends dit najaar. De mode heeft prachte diepe warme kleuren als zeegroen, bordeaux rood en mosterdgeel, I love it! Ik geef je graag een overzicht van mijn favoriete key-items uit de webshop van Esprit voor dit najaar.

De herfst vind ik eigenlijk wel het leukste seizoen van het jaar. Buiten genieten van de prachtige herfstkleuren of binnen series kijken op de bank met de verwarming en kaarsjes aan. Maar het leukste vind ik eigenlijk wel om mijn kledingkast najaarsproof te maken ;) Je ziet dit najaar veel luxe stoffen zoals suède, leer en wol. Heerlijk voor de koudere dagen en het staat ook nog eens super mooi. Je kunt voor preppy gaan of juist voor een stoere look. Draag een (faux) leren broek met een grof gebreide (oversized) trui of lakleren veterschoenen onder een grijze jersey jurk. De verschillende materialen en stijlen kun je perfect met elkaar combineren.

In de webshop van Esprit heb ik al heel wat najaars-musthaves gespot die perfect bij de trends van deze herfst passen. Ik heb mijn favoriete items/looks voor je op een rijtje gezet:

webshop van esprit
webshop van esprit
webshop van esprit

webshop van esprit

webshop van esprit
webshop van esprit

webshop van esprit
webshop van esprit 
webshop van esprit

webshop van esprit
webshop van esprit
webshop van esprit

webshop van esprit
webshop van esprit
webshop van esprit

 

Van stoere spijkerblouse tot lak loafers. Ik ben echt fan van de najaarsmode van Esprit. De geruite geweldige mantel is wel echt mijn favoriete item.  Ik kan deze jas stoer combineren met stoere accessoires, zoals een grof gebreide sjaal/muts en cognac-kleurige booties. Of juist op chique gaan door te combineren met hakken en een jurkje. Met deze key-items kan ik het herfstige weer trotseren!

Shopse ladies!