Onlangs opende H&M de deuren van haar flagshipstore in de Bonneterie in Den Haag: naar eigen zeggen één van de grootste en mooiste H&M winkels van Nederland. De gigantische winkel heeft zes verdiepingen waar álle H&M-collecties verkrijgbaar zijn. Dat klinkt ons als muziek in de oren! Natuurlijk kon een bezoekje aan H&M’s paradepaardje niet uitblijven. Vandaag de foto’s en vlog!

De winkel

De H&M-winkel in het monumentale pand van Maison de Bonneterie heeft een oppervlakte van ongeveer 4.000 m² en telt maar liefst zes verdiepingen, elk met een eigen design dat bij de desbetreffende collectie past. Een ieder die behoefte heeft aan stijladvies, kan in de winkel een afspraak maken met een stylist voor een privé shopping-sessie. En op de H&M beauty-afdeling kun je terecht voor make-up advies. Kortom: mode, accessoires, interieur en beauty in een prachtige setting!

hm bonneterie 21

H&M Bonneterie

H&M Bonneterie plafond

De collectie van H&M Bonneterie

In H&M Bonneterie zijn echt alle collecties verkrijgbaar. Van de Balmain X H&M collectie was natuurlijk niets overgebleven (helaas, maar goed voor de portemonnee). Je vindt natuurlijk de collecties voor heren, dames en kids. Deze H&M heeft ook heel veel accessoires, een ruime lingerie-afdeling, een vleugel met home-spullen, een hoek vol met schoenen (Sarah dook er gelijk op af natuurlijk) en de nieuwe beautylijn inclusief adviseuses. Deze H&M verkoopt ook de limited edition-collecties, waaronder samenwerkingen met sterren als Madonna, Backham en Beyonce. We love it!

H&M Bonneterie

De hele ruime schoenencollectie

H&M Bonneterie Beauty

De beauty-afdeling mét adviseurs 

H&M Bonneterie Home

De fijne Home-collectie

We love it!

Wij hebben ons kostelijk vermaakt in deze nieuwe H&M. Lekker snuffelen tussen de kleding, lingerie, accessoires, homespullen en schoenen! Je vindt in de winkel veel pareltjes, items die je zeker niet tegenkomt in de ‘doorsnee’ H&M. Het historische pand is heel erg mooi en statig, zowel van buiten als van binnen.  De collectie komt helemaal tot z’n recht. Wij zijn fan!

Dus ben je in de buurt van Den Haag, breng dan zeker een bezoekje aan deze prachtige flagshipstore!

H&M Bonneterie
HM
H&M Bonneterie

 

H&M Bonneterie
H&M Bonneterie
H&M Bonneterie