Elk najaar wacht ik met spanning op de collectie van de H&M guest designer. Dit jaar is het de beurt aan Kenzo. Vanaf 3 november hangt de langverwachte Kenzo X H&M collectie in de winkels. Maar of we er nou echt heel erg blij van worden…

Kenzo X H&M collectie

Meestal ben ik erg enthousiast over de collecties van de guest designers. De collecties van Karl Lagerfeld, Viktor&Rolf, Versace, Sonia Rykiel en Balmain vond ik echt geweldig! Sophie blogde in mei al over de Kenzo X H&M collectie, de campagnebeelden oogden veelbelovend. Ik kon dan ook niet wachten om de Kenzo X H&M collectie online te bekijken.

De Kenzo X H&M collectie

Mijn enthousiasme sloeg al snel om in een diepe teleurstelling. Kenzo staat natuurlijk wel bekend om de aparte prints en designs, maar deze H&M collectie slaat echt alles. Het lijkt wel carnaval in de dierentuin. Felle kleuren, dierenprints, nepbont, volantmouwen- en kraagjes en onflatterende modellen. Het hoogtepunt is wel de groene jumpsuit met tijgerprint voor mannen. Serieus mensen, is dit ‘mode’? Wie draagt dit?

Kenzo X H&M collectie

Kenzo X H&M collectie

En de heren Kenzo X H&M collectie… Ik zie mijn vriend hier nou niet snel mee lopen haha!

kenzo_hm_lookbook_3

Kenzo X H&M collectie

De Kenzo X H&M collectie is voor mij echt een hele grote NAY.  Ik hou van originele kleding of items met een knipoog, maar dit is echt over de top. Ik had gehoopt op wat meer leuke items met de iconische Kenzo tijger. Ik aas al een hele tijd op de tijger ballerina’s van Kenzo, maar deze zijn er niet helaas. Ik kan geen enkel item uit de H&M collectie vinden wat ik zou willen hebben. Tja misschien die jungle sokken. Alhoewel, 25 euro voor sokken, laat maar zitten! Ik laat het voor dit jaar maar over gaan. Ik hoop dat we volgend jaar wel een draagbare collectie van een guest designer kunnen verwachten. Kom op H&M!

Kenzo X H&M collectie is vanaf 3 november te koop in 250 selecteerde H&M winkels en vanaf 8:00 uur beschikbaar in de online shop.