Zo,  dat was eventjes terug dat jullie iets van ons vernomen hadden. Gelukkig zijn we weer terug met frisse ideeën en leuke posts.
Misschien helpt het lenteweer ook wel mee. Langzaam wordt het weer wat langer licht en ook de temperaturen lopen weer wat op! Daar krijgen we weer energie van!

Het voorjaar geeft ons niet alleen nieuwe energie, maar ook krijgen we weer allemaal lentekriebels, en is het trouwseizoen weer “geopend”.

Het zal de leeftijd wel zijn, maar voor mijn gevoel, wordt iedereen om mij heen ten huwelijk gevraagd of gaat trouwen. Mijn facebookfeed staat vol met “I said yes” posts en honeymoonfoto’s. Voor het eerst merk ik het ook echt in mijn directe omgeving, want in juni ben ik 2 keer daggast op een bruiloft. Hartstikke leuk want ik ben dol op alles dat met trouwen te maken heeft én altijd in voor een leuk feestje natuurlijk.

Een mooi jurkje voor die dagen mag dus niet in mijn kast ontbreken. En als ze dan ook nog eens fatsoenlijk geprijsd zijn kan ik op beide bruiloften een ander jurkje aan! ;)

Omdat ik zelf al een tijdje op zoek ben naar hét perfecte jurkje leek het mij leuk om jullie mee te nemen in mijn zoektocht. Wie weet zie jij er ook nog iets leuks tussen zitten voor het trouwseizoen!

Dit exemplaar kwam ik tegen op de site van Esprit. Ik moet zeggen, ik kocht vroeger heel veel bij Esprit, maar de laatste jaren kwam ik er niet zo vaak meer. Ik weet eigenlijk niet waarom want ze hebben een súper leuke collectie jurkjes (speciaal voor bruiloften en feesten).  Ik vond er gelijk 3 die ik wel zou willen dragen!

esprit1

What’s not to love? Roze én kant! Hier te bestellen voor €139,99.

Ook deze vond ik erg leuk, echt een “bridesmaid-dress”.

esprit2

Deze is ook van Esprit, je bestelt ‘m hier voor €89,99

Oke, voor dit jurkje moet het wel echt lekker weer zijn, maar kijk wat een prachtige kleuren, toffe print en dat strikje op de achterkant! Een beetje jammer misschien dat het jurkje wit is? Want op een bruiloft draag je natuurlijk geen wit, tenzij je zelf gaat trouwen. Toch vind ik ‘t wel kunnen door het blauw!

esprit3

Je shopt ‘m hier voor €79,99!

Ook Steps heeft een uitgebreide collectie feestjurkjes voor het trouwseizoen.

Dit vond ik een heel leuk jurkje, roze en glitters is wat mij betreft altijd een goede combi!

steps1

Je shopt ‘m hier voor €129,95

Ook Asos.com heeft een speciale “wedding shop” met een hoop jurkjes voor gasten of bruidsmeisjes! Onderstaande jurkje vind ik heel erg leuk omdat je ‘m op  verschillende manieren kunt dragen.

Mocht je ‘m dan meerdere keren aan willen, valt het ook niet zo op, handig!

asos1

Deze vond ik hier voor €118,66!

En ik vond nog meer leuks bij Asos, zoals dit jurkje in het mintgroen!

asos2

Via de webshop voor €86,66

Of deze, niet te duur wél heel fashionable!

asos3

Via Asos voor €60,00

Om je outfit af te maken vond ik ook nog wat gave accessoires.

Dit leuke tasje bijvoorbeeld. Ik vind zelf de hardware erg gaaf, de sluiting en de kettingen aan het bandje. In dit exemplaar passen je party-essentials zoals een lippenstiftje, een spiegel, je mobiel en ander klein spul. Liever als clutch?

Je kunt het bandje er ook af halen!

esprit4

Je shopt dit tasje via de webshop of winkels van Esprit voor 49,99

Mijn persoonlijke dilemma bij elk feest: platte schoenen of hakken? Ik wil meestal het liefst hakken aan, omdat ik dat mooier vind staan. Maar uiteindelijk wil ik toch ook wel graag een pijnloos dagje, en er ‘s morgens nog net zo gezellig bijlopen als ‘s avonds. Meestal kom ik dus toch uit op platte schoenen.

En als ze dan toch plat moeten zijn, dan het liefst wel charmant! Zoals deze leuke glitterflatjes van Esprit, in 4 verschillende kleuren te krijgen!

esprit5

Je shopt ze hier voor 59,99

Toch liever hakken? Deze schoenen heb ik aangepast in de winkel, en ik vond ze echt prima lopen. Of ik dat na een hele dag ook nog vind weet ik niet, maar het is het proberen waard! Ze zijn namelijk van het No-stress merk van de Manfield en hebben een goed voetbed! Ook zou je bij de bal van je voet nog een extra kussentje kunnen leggen.

nostress

Je shopt ze bij Manfield voor 89,99 . Bovenstaande schoen is met een gouden gloed, maar ze hebben ook een variant met een zilveren gloed er over heen!

Je kunt binnenkort ook nog een post verwachten over gave kapsels (voor bruiloften) en een post over bruiloftsetiquette, wat moet je juist wel, en wat juist niet doen, zodat je goed beslagen ten ijs komt!

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren, en wens je of je nu gaat trouwen of te gast bent alvast een hele mooie dag toe! :)

Liefs,

Sophie