Zoals jullie misschien weten ben ik een tijdje geleden verhuisd. Ik schreef voor de ‘big move’ een wensenlijstje van allerlei dingen die ik graag wilde hebben voor in mijn nieuwe paleis! Op dit lijstje stond onder andere een lightbox, een soort van lichtbak waarin je zelf steeds een leuke nieuwe tekst kunt plaatsen. 

Het voordeel van zo’n online wensenlijstje is natuurlijk dat mensen die iets voor je nieuwe huis willen kopen, weten wat je mooi of leuk vindt ;) Mijn vriend gaf mij de lightbox voor valentijn en je kunt je voorstellen dat ik er super blij mee ben!

lightbox

Mijn lightbox

De lightbox heeft A4 formaat en is ook beschikbaar in een A3 formaat (nog iets groter dus). Persoonlijk vind ik het A4 formaat ook precies groot genoeg. Je kunt ‘m zo gemakkelijk overal neerzetten. Bij de lightbox wordt een snoer aangeleverd waarmee je het lichtkastje kunt aansluiten op de netstroom. Het snoer staat niet zo heel mooi, maar op dit moment zit het weggewerkt achter mijn gordijn. Aan de achterkant van de box zitten ook speciale gaatjes zodat je ‘m eventueel aan de muur kunt hangen. Omdat niets in mijn huis nog een vaste plek heeft, is de lightbox al een aantal keer verplaatst, maar eigenlijk staat hij overal leuk!

lightbox

Wat ik zo leuk vind aan deze accessoire is dat hij steeds kan mee veranderen met de seizoenen, feestdagen, de plek waar je hem neerzet of je eigen humeur. Bij de lightbox wordt een grote zak met extra letters en tekens bijgevoegd zodat je steeds een andere tekst neer kunt zetten. Het zijn zeker voldoende tekens en ik vind het leuk dat ze ook hartjes, sterretjes, en bijvoorbeeld : &, ‘, @ en # hebben toegevoegd!

lightbox

Met kerst, pasen, valentijn, oud en nieuw, een geboorte, je verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid, kun je een passende tekst neerzetten!

lightbox

Of iemand een boodschap duidelijk maken natuurlijk!
lightbox

Deze tekst heeft een tijdje in mijn woonkamer gestaan. Misschien ook leuk voor wanneer ik een housewarming geef!

lightbox

Zoals jullie kunnen lezen ben ik erg blij met de box. Echt een aanwinst voor mijn interieur! Zowel met het lampje aan, als het lampje uit vind ik ‘m leuk! Ben je ook enthousiast? Je koopt hier een lightbox vanaf 59,95.

lightbox

Wat vinden jullie van de lightbox? Zou hij ook in jouw interieur passen? Wil je de lightbox ook hebben? Bekijk het online aanbod hier!

Liefs,

Sophie