Wie niet waagt wie niet wint, dacht mijn vriendinnetje Anouk toen ze kaartjes probeerde te winnen voor hét mode en lifestylefeestje van online magazine NSMBL: “Une Fête Parisienne”. Het geluk stond (zoals altijd) aan haar zijde, want ze won de kaartjes!

Ze wilde mij gezellig meenemen en dus afgelopen zondag bezocht ik geheel onverwachts dit event in Parijse sferen in Amsterdam. Op dit event kon je onder andere workshops volgen, je haar of make-up laten doen en je laten inspireren op het gebied van mode en beauty!

Natuurlijk wilden we fashionable én als echte Parisiennes voor de dag wilde komen, dus doken we in onze kast voor een leuke outfit. Ik koos voor een trui met Bretonse streepjes, ballerina’s en een grote hoed. Anouk droeg een jurkje met polkadots en een baret! Très chique! Tijd voor ‘n selfie! ;)

DSC04249

Bij binnenkomst stond er een fotowandje! Hop daar gingen we weer! ;)

DSC04256

Wat was het binnen prachtig aangekleed! Ik was verliefd op deze mini Eiffeltoren, verder was het Parijse thema ook goed doorgevoerd! Franse bistro stoeltjes, straatnaambordjes, macarons, wijntjes… We waanden ons voor even in de Franse hoofdstad! Heb je ook de zweefmolen achter mij al gespot?

DSC04278

We startten het event gelijk goed met een lekkere rosé!

DSC04259

Bij de O.P.I., stand kon je je nagels laten doen. Helaas was de rij erg lang, want wie wil er nou geen gratis manicure?

DSC04290

Ook Anna Nooshin’s (de oprichtster van NSMBL) favoriete nagellakjes waren te koop voor een leuk prijsje!

DSC04260

Er waren leuke stands met bijzondere items. Kleding, sieraden schoenen en accessoires voor in huis! Ik vond deze kaartjes erg leuk!

DSC04267

Haha onderstaande verschrikkelijke oncharmante foto wilde ik jullie niet onthouden!
Deze mevrouw test een middeltje voor “snel en pijnloos ontharen” op mijn stoppelige beentje uit! Dat voelde best even gek!
Ik vertel jullie nog niet al te veel over dit product, want ik heb het “wondermiddel” gekocht en ga deze voor jullie testen. Kun je voortaan je scheermesje in de wilgen hangen? Stay tuned voor de review!
DSC04304

Ook W7, een merk met fijne en betaalbare make-upjes was aanwezig! Mocht je benieuwd zijn naar deze paletten van onderstaande foto, die stiekem lijken op de dure paletten van Urban Decay’s Naked, kun je hier mijn review lezen!

DSC04298

Anouk kocht een borstel om je gezicht mee te reinigen. Ik heb er inmiddels al 1 van Olaz (Sarah reviewde deze eerder) maar ben benieuwd naar Anouk’s ervaringen met de borstel van dit budgetmerk! Deze borstel was namelijk nóg goedkoper!

Schoenenmerk Omoda verkocht prachtige schoenen én gaf een jaar lang gratis schoenen weg.
Helaas behoorden wij dit keer niet tot de gelukkige, maar wat een toffe prijs!

DSC04269

Kennen jullie het merk Maza? Dit merk verkoopt heerlijke sausjes en smeersels! Anouk en ik wilde maar wat graag proeven van deze aanlokkelijke schaal! De verschillende soorten hoemoes, labneh en muhamarra zijn bij ons favoriet!

DSC04273

Macarons! Hoe Frans wil je het hebben? Het meisje achter de kraam noemde alle heerlijke smaken op waaronder: cheesecake, nutella, passievrucht, red velvet en champagne…. Ik moest me inhouden om niet alles te proeven! Verder was ook de yoghurt barn (een van mijn favoriete guilty pleasures!) aanwezig met een kraampje en kon je ook Vietnamese verse springrolls of huisgemaakte patatjes eten!

DSC04300

Superstylish Anna Nooshin op de voorkant van het Omoda magazine. We kregen ook een lekkere tester van het nieuwste geurtje van Supertrash hmmm!

DSC04271

Batiste, het merk van de droogshampoo’s was ook aanwezig. Ze lieten ons zien hoe droogshampoo ook gebruik kan worden als stylingproduct! Best interessant!

DSC04289

Op het event stond ook een photobooth waar je gratis leuke foto’s kon laten afdrukken! Je kreeg gelijk 2 setjes, dus 1 voor mij en 1 voor Anouk! Leuk om te doen en een tof aandenken aan dit event!

DSC04326

Anouk en ik vonden het een leuk event, vooral door de aankleding en de sfeer. Maar helaas was het op veel plekken en bij veel activiteiten erg druk, waardoor we deze vaak aan ons voorbij hebben laten gaan.

Verder is het voornamelijk een “reclame” event waarbij merken zichzelf willen promoten en natuurlijk hopen dat je iets bij ze koopt. Mocht je een keer naar zo’n event toe willen is dat misschien handig om van te voren te weten. Ideaal voor inspiratie op beautygebied of wanneer je met een goedgevulde portemonnee komt! ;)

DSC04265

Wat is jouw indruk van dit event? Had je ook wel een middagje willen rondlopen in Parijse sferen?

Let us know in the comments!

Bisous! xoxo

Sophie