Ja… eindelijk weer een blog van mijn hand. Ik ben zeker niet van de aardbodem verdwenen en heb ook (helaas)  geen winterslaap gehouden, maar ik ben de afgelopen tijd gewoon ontzettend druk geweest!
Benieuwd met wat? In deze persoonlijke update praat ik je graag even bij!

Rond de kerst kon ik als juf natuurlijk genieten van de luxe van twee weken kerstvakantie! En genieten deed ik. Ik heb even helemaal niets gedaan en ben een paar dagen met mijn ouders naar Brussel geweest om even een beetje bij te tanken!

blog9

We vonden Brussel een hele leuke stad! Het was allemaal gezellig aangekleed in de kerstsfeer met mooie lichtshows, gezellige etalages en kerstmarkten! Daarnaast hebben we vooral genoten van de stad zelf, gewinkeld én lekker gegeten natuurlijk!

blog10

Daarna heerlijk kerst gevierd met vrienden en familie en een paar dagen weggeweest met vriendlief naar Maastricht! Ook een hele gezellige stad. We hebben vooral veel geshopt (voor m’n vriend helaas :( ) en lekker biertjes gedronken.

blog1

Na twee weken uitrusten, begon het gekkenhuis! Op m’n werk werd het razend druk én ik ben erg druk met de voorbereidingen voor mijn verhuizing! Ik heb namelijk mijn eigen huis gekocht in november en ik heb 22 januari de sleutel ontvangen.  Niet alles verliep even vlekkeloos en dat leverde een hoop stress op. Ik zal jullie de details verder besparen!

Let’s focus on the positive, want er gaan ook een hoop dingen goed. Het voelt ook wel heel bijzonder om je eigen huis te kopen! O ja, en niet te vergeten: ik kocht ook nog mijn eerste eigen autootje vorige week! Superleuk!

blog8

Met mijn “nieuwe” Ford KA!

Het huis was eigenlijk zo goed als instapklaar, maar ik vond de keuken niet mooi. Omdat ik nog geen enkel huishoudelijk apparaat van mezelf heb besloot ik de keuken uit het huis te slopen en er een nieuwe inhouw keuken in te laten plaatsen. Mijn vader en ik gingen aan de slag met wat tekeningen en besloten een keuken te bestellen bij ikea en deze te plaatsen door 2 klusjesmannen!

Dit was de oorspronkelijke keuken. Ik vind de kastjes en de gele tegels (ze lijken hier niet geel maar dat zijn ze echt haha!) heel lelijk en er zit nog nergens apparatuur in. Dat zou dan los moeten komen te staan en ook dat vind ik niet zo chique.

blog7

De oorspronkelijke keuken….

Twee kerels van Ikea kwamen de hele keuken afleveren. Gelukkig hebben ze zelf alles de trap opgedragen en hoefde ik zelf niets te doen! Ik moest wel even slikken toen ik zag hoeveel pakketjes we kregen.

blog2

Bijna de gehele inhoud van de vrachtwagen was voor mij….

V En de keuken is eruit!:

blog3

V En status van de keuken nu:

blog4

Zoals je kunt zien is het nog LANG niet af, maar er zit schot in. Alle apparatuur werkt en ik zou nu zelf kunnen koken! Ik kan niet wachten tot het echt zover is dat ik in mijn huisje woon en de keuken kan gaan gebruiken!

Ik vind het heel fijn om te zien dat ik lieve mensen om me heen heb die met me meeleven! Saar bijvoorbeeld die zich de afgelopen tijd in het zweet heeft gewerkt om de blog draaiende te houden, thanks daarvoor lieverd!
Maar ook mijn andere lieve vriendinnen en mijn vriendje die mee helpen verven, kastjes in elkaar draaien of mij een aai over m’n bol geven wanneer het even tegen zit….

blog5

Lunchpauze tijdens het klussen met vriendlief en vriendinnetje Marlieke!

En natuurlijk ook mijn geweldige ouders die dag en nacht voor me klaar staan, mee gaan naar de makelaar, naar de notaris, de bouwmarkt en de Ikea. Die steeds maar weer staan te klussen, verven, boodschappen doen, verhuizen of andere dingen speciaal voor mij. Jullie zijn de beste!

blog6

Mijn moeder druk aan het schilderen!

Tsjah, het zit er qua drukte voorlopig nog niet op! Komende week moet ik mijn spullen verhuizen en intrek nemen in mn nieuwe stad: Amersfoort! Maar er moet nog veel gebeuren in huis en ondertussen loopt mijn gewone werk als juf ook door en moet ik ook nog 21 rapporten schrijven de komende drie weken dus stilzitten is er voorlopig niet bij. Ach, het is voor een goed doel gelukkig! ;)

Tot de volgende blog!

Liefs,

Sophie