Het is alweer even geleden dat Sarah en ik een vlog op ons YouTube kanaal plaatsten. We zijn de afgelopen maanden erg druk bezig geweest met het vernieuwen van de site en daarbij is het kanaal helaas een beetje er bij ingeschoten. MAAR, we’re back mét een nieuwe shoplog!

Kun je je een van onze eerste vlogs nog herinneren? Dat was ook een Primark shoplog en deze is inmiddels zo’n 2600 x bekeken op YouTube! Iets waar we natuurlijk echt hartstikke trots op zijn :D

Dit keer ging ik opnieuw met mijn lieve nichtjes Sanne, Suzanne en Lisa op pad in Den Haag, om los te gaan op de nieuwe najaarscollectie bij Primark. Ik ben weer goed geslaagd al zeg ik het zelf. Benieuwd naar wat ik heb geshopt?

Bekijk de Primark shoplog hier!

Wat vind jij van mijn geshopte items? Wel item zou jij zelf ook wel in de kast willen hebben? Vertel het me in de comments!

Veel liefs,

Sophie