Viva Mexico! Sinds een week ligt de Essence Arriba collectie in de winkel and we love it!!! De kleuren De kleurrijke collectie die bestaat uit hairchalk, nagellak, lipgloss, oogschaduw en blush is geïnspireerd door het levendige Mexico! Vandaag op de blog: de Arriba hairchalk 01 hola guapa.

Essence-Arriba-trend-edition-hair-chalk-01-hola-guapa-en-02-macarena-mint

Al eerder schreven we een review over de hairchalk van Primark. Het resultaat was super, alleen was het product niet heel erg gebruiksvriendelijk. Jammer! Maar nieuwe ronde nieuwe kansen! Vorige week zag ik de nieuwe Essence hairchalks in de winkel liggen. De roze 01 hola, guapa moest ik natuurlijk hebben. Wat een snoepige verpakking en wat een mooie kleur. De hairchalk ziet er op het eerste gezicht goed uit! Het product is trouwens ook verkrijgbaar in de kleur 02 macarena mint.

DSC01338

De hairchalk zit in een handige houder.  In de knijper zit de hairchalk, de andere kant zijn ribbels om te zorgen dat je de hairchalk goed in het haar kan aanbrengen.

hairchalk1

Ik knijp met de houder in een pluk haar en maak vervolgens een borstelbeweging naar beneden. Wow! Deze hairchalk kleurt veel beter dan die van de Primark! Wat een gave roze kleur en wat gaat het makkelijk!

DSC01340

DSC01339

Oeps, er zit alweer een vlek op mijn jurk… Dus als je deze hairchalk aanbrengt, zorg dat je iets van een handdoek omslaat om de poeder op te vangen! Daarnaast voorkomt de houder ook niet dat mijn handen roze worden!

DSC01341

DSC01348

Eindresultaat en oordeel:

Voordelen: de kleur vind ik fantastisch, tussen zuurtstokroze en koraal in lijkt wel. Ik denk dat je deze hairchalk ook goed kan gebruiken op donkerder haar, de kleur is fel genoeg. Bovendien breng je deze hairchalk heel gemakkelijk aan. Je ziet ook hairchalk in oogschaduw verpakkingen. Dan ben ik altijd aan het rotzooien met een sponsje. Dat is hier helemaal niet nodig!
Na een dagje dragen, zat de kleur er bij mij echt nog wel goed in. Ik heb wel voor de zekerheid wat haarlak ingespoten. Zelfs na een wasbeurt zag ik nog wat roze plukjes in mijn haar.

Grote nadeel: dit product geeft helaas net zo erg af als de andere hairchalks die ik heb geprobeerd, zowel op je kleding tijdens het dragen als op de vloer/kleding/handen als je het aanbrengt. Maar als je dit niet erg vind en donkere kleding draagt (of roze in dit geval :p) is het een leuk product om te hebben!

DSC01346

Arriba! hair chalk in 01 hola, guapa is voor €3,99 te koop bij onder andere Kruidvat.

Gebruiken jullie ook wel eens hairchalk en welk merk kiezen jullie dan? Ik ben heel erg benieuwd of er hairchalks zijn die niet zo afgeven, maar wel mooi resultaat opleveren!

Laat het ons weten!

XO

Sarah