Wij zijn altijd geïnteresseerd in natuurlijke producten die de huid en haar goed verzorgen. Onlangs kregen we een leuk bericht van Supernaturals met de vraag of we een aantal producten wilden testen, waaronder de Supernaturals arganolie. Dat wilden we zeker! Arganolie is namelijk hét beautyproduct van dit moment. We zijn dus erg benieuwd dit wondermiddel!

supernaturals arganolie

Supernaturals 100% pure biologische arganolie

Arganolie wordt ook wel ‘het goud van Marokko’ genoemd. Naast het tijdrovende proces om de olie uit de vruchten van de arganbomen te winnen, groeien deze zeldzame bomen maar op één plek in Marokko. De olie schijnt goed te werkentegen rimpels, littekens en striae, maar is ook te gebruiken als haarmasker of voor het verzorgen van je nagels. Dit komt doordat de olie hoge concentraties vitamine E, een hoog vetzuurgehalte en caroteen bevat. De Supernaturals arganolie is voorzien van het ECO certificaat en wordt geproduceerd door kleine coöperaties die geleid worden door Marokkaanse vrouwen.

supernaturals arganolie

supernaturals arganolie 

supernaturals arganolie 

supernaturals arganolie

De Supernaturals arganolie van zit in een plastic flesje van 120ml met pompje. Geen geknoei dus, met een druk op het pompje heb je voldoende olie. De olie smeert goed uit en ruikt neutraal. Als je liever een geurtje wil, dan kun je op Arganolie.nl je ook arganolie kopen met bijvoorbeeld lavendel-, jasmijn- of lindebloesemextract.

Waarvoor ik de Supernaturals arganolie de afgelopen weken heb gebruikt:

Als huidolie na het scheren. Het werkt perfect tegen de droge huid. De olie laat de droogheid vrijwel direct verdwijnen én de droge benen blijven ook weg!

Als haarmasker. Eerst heb ik de olie voor het slapen in mijn haar gedaan. Helaas was dat geen succes, want ik kreeg de olie bijna niet uit mijn haar gewassen. Het resultaat: de hele dag vette lokken. Nu breng ik de olie een kwartier voor het wassen aan in mijn haar en dat werkt perfect! Mijn punten zien er echt een stuk minder droog uit.

Voor mijn nagelriemen. Deze zijn altijd erg droog, met de olie voelen ze direct gehydrateerd aan en het oogt ook een stukje gezelliger :)

Als gezichtsserum, maar dan wel voor het slapen gaan. Ik heb een vette huid en met het gebruik van de olie wordt mijn huid alleen nog maar vetter. Dat is jammer!

Je kunt de Supernaturals arganolie ook aan je verzorgingsproducten toevoegen, bijvoorbeeld aan je dagcrème of bodylotion. Een prima optie om je producten te upgraden!

supernaturals arganolie 

supernaturals arganolie 

Conclusie

Ik vind de Supernaturals arganolie heel erg fijn. Ik vind het fijn dat het product 100% biologisch is, dus geen toevoegingen! Alleen gebruik ik de arganolie nog te kort om te kunnen zeggen of het een echt wondermiddel is. Maar de eerste resultaten lijken veel zeer belovend! Daarnaast is het een multifunctioneel product wat op zichzelf, maar ook als toevoeging in je verzorgingsproducten kan worden gebruikt. Dat maakt het een musthave in je beautylade!

De 100% Biologische Pure Arganolie van Supernaturals is op Arganolie.nl te koop voor €24,95. 

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk