Eens in de zoveel tijd mag je jezelf best wel eens verwennen met een (duur) cadeautje, toch? Ik ben dol op lekker ruiken, maar koop toch vaak de wat goedkopere geurtjes, omdat ik vaak wel leukere dingen te doen weet met m’n geld. Nu had ik echter nog een cadeaubon van de Douglas liggen en hadden ze 25% korting op alle geuren en geuren sets! Reden genoeg om eens lekker te gaan snuffelen in deze parfumerie. Tot mijn grote spijt deden de geurtjes van Victor en Rolf niet mee, dus de Flowerbomb liet ik bewust maar even staan. In een tijdschrift had ik laatst een sample van Yves Saint Laurents, Mon Paris. Ik moest even wennen aan de geur, want hij is best zwaar, en daar kies ik meestal niet zo snel voor, maar ik vond ‘m wel gelijk lekker!

Yves St Laurent Mon Paris reviewToen ik bij de Douglas dus deze mooie box zag liggen was voor mij de keuze snel gemaakt! Alleen al van de doos kan ik blij worden, want ik ben echt een “sucker” voor mooie verpakkingen!

Yves St Laurent Mon Paris review

 

In de box zit niet alleen het geurtje maar ook een mooie donkerrode/paarse nagellak. Daarnaast kreeg ik van de dame bij de Douglas ook nog eens een tube bodylotion van hetzelfde geurtje als “attentie” erbij, dat is nog eens boffen!

Yves St Laurent Mon Paris review

Dit geurtje is ontwikkeld met Parijs, de lichtstad en de stad van de liefde als uitgangspunt. Het flesje vind ik erg mooi, en ik ben dol op de lieve roze kleur die het parfum heeft. Het zwarte strikje met het gouden detail, maakt het helemaal af!

De topnoten van deze geur zijn: aardbei, framboos, peer en bergamot. Door de bloemige ingrediënten van pioenroos, oranjebloesem, jasmijn en doornappel is Mon Paris een heerlijk, zoete beleving. De houtachtige basisnoten van: Patchouli en musk maken de geur wat zwaarder. Perfect voor een feestje of een avondje uit. 
Yves St Laurent Mon Paris review

Deze mooie donkerrode kleur “Prune minimale” staat eigenlijk iedereen goed, en kun je bij elke gelegenheid wel op! Een mooie, chique en vrouwelijke kleur, die ik zeker veel zal dragen.

Yves St Laurent Mon Paris review

De bodylotion ruikt precies als het geurtje. Je hebt er maar weinig van nodig, hij smeer lekker uit en de geur blijft goed hangen. Wel oppassen als je deze opsmeert én het geurtje op doet, het kan met zo’n zware geur al wel snel te veel worden.

Yves St Laurent Mon Paris review

Benieuwd geworden naar deze geur? Je koopt ‘m nu met korting bij de Douglas en is te vinden bij de betere parfumerie.
Ik betaalde (zonder de cadeaubon) €70,88 voor 50 ml parfum inclusief de nagellak.

Liefs,

Sophie