Slecht weer? Dat lijkt vervelend, maar je kunt er ook van genieten, door juist lekker binnen te blijven en één van deze 10 leuke activiteiten te doen! Zo wordt een regenachtig weekend een feestje!
1: De keuken in…
Eindelijk tijd om eens dat nieuwe recept uit te proberen, of een heerlijk herfstig gerecht op tafel te zetten. Wat dacht je van een lekkere pompoensoep, ga zelf koekjes bakken of probeer alvast een gerecht uit dat je met kerst op tafel wilt zetten. Je kunt het maar beter een keer getest hebben! Voor ideeën kijk je natuurlijk hier op de site nder het kopje Food!
Chocoladetaart vegan
2: Bankhangen

Niet heel origineel maar wel fijn! Zet een goede film of serie op en zorg voor de juiste “voorwaarden” een lekkere snack, een chille plek om te zitten en je huispakkie aan! Nog tips nodig voor een goede serie? Kijk dan ook eens op deze oude blog over mijn favorieten!


3: Spelletjes!

Een regenachtig weekend is een goed excuus om samen met vrienden of familie spelletjes te spelen! Terug naar je kindertijd met Monopoly, Betoverde doolhof, Uno, Rummikub, Hints en al die andere leuke spellen die je vroeger speelde! Gezellig en goed voor uren vermaak!
gezelschapsspellen_resize

4: Do it yourself
Ein-de-lijk heb jij tijd om al die leuke do-it-yourself ideeën die je op Pinterest bij elkaar hebt gezocht zelf te gaan fröbelen! Pimp eens een oud meubel, maak zelf een schilderij of maak alvast mooie decoraties voor de feestdagen!


5: Beauty rituelen
Nagels lakken, maskertje op, haar in de krul, pedicure, scrubben, waxen, wassen en föhnen, eindelijk heb jij tijd om jezelf weer eens in de watten te leggen. Zie je er gelijk weer fantastisch uit als het weer goed is en je de deur weer uit moet ;)


6: Opruimen

Tsjah…..niet de leukste activiteit, maar wel slim om je tijd nuttig te gebruiken én het kan achteraf een heel goed gevoel geven! Tijd om je kledingkast eens uit te mesten, je keukenkastjes uit te soppen, of de inrichting van je woonkamer eens om te gooien.
Kleding
7: Uitwaaien
Durf jij het aan om het weer te trotseren? Het bos ziet er prachtig uit in de herfst en je kunt er prachtige bladeren, kastanjes, beukenootjes en andere vondsten vinden. Neem ook je camera eens mee, dit is een fotogeniek seizoen! Je kunt ook eens het strand opzoeken met dit weer, lekker uitwaaien!
dsc04451


8:  Dagje Sauna

Persoonlijk vind ik het heerlijk om een dagje naar de sauna te gaan, vooral als het buiten weer koud wordt! Een dagje opwarmen en ontspannen, samen met een vriendin of je vriend. Kun je gelijk lekker bijkletsen en uitrusten.
sauna
9:Moodboard maken
Lekker Fröbelen. Maak eens een moodboard om een sfeer neer te zetten of om bijvoorbeeld een doel helder te krijgen. Ons vriendinnetje Esther geeft in deze blog tips voor het maken van een moodboard! Je kunt hier makkelijk een dag mee zoet zijn, en het resultaat is nog leuk om op te hangen ook!
image


10. Je vakantiegevoel weer terug

Tijdens een regenachtige middag wil je niets liever dan terug naar de zomer. Haal je vakantiegevoel weer op door een fotoboek van je vakantie maken! Wedden dat je gelijk weer vrolijk wordt? En zo heb je ook gelijk een fijne, tastbare herinnering!

dsc03531

Hopelijk heb je veel inspiratie om een druilerige dag om te toveren tot een feestje!

Liefs,
Sophie